Ostatní akce: Konzultační den pro firmy a podnikatele Kraje Vysočina

Ostatní akce: Konzultační den pro firmy a podnikatele Kraje Vysočina

Typ akce: Akce pro veřejnost
Termín konání: 20. 6. 2023 9:00 - 16:00 Přidat do svého kalendáře
Adresa místa konání: online prostřednictvím MS Teams

Regionální kancelář agentury CzechInvest pro Kraj Vysočina si vás spolu s partnerskými organizacemi dovoluje pozvat na konzultační den pro firmy a podnikatele. Formou individuálních konzultací budete moci prodiskutovat možnosti veřejné podpory aktuálních potřeb i budoucích záměrů vaší firmy.

K dispozici vám budou zástupci těchto organizací:

Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest – investiční pobídky, podpora startupů (Technologická inkubace), ad.
Agentura pro podnikání a inovace – programy podpory z OP TAK (Digitálnípodnik-Virtuální podnik, Úspory energií, Potenciál, Spolupráce škol a firem, ad.)
Technologická agentura ČR – podpora aplikovaného výzkumu a vývoje 
Zástupce regionálních MAS - program Technologie pro MAS z OP TAK v rámci CLLD

Individuální online konzultace pomocí aplikace Microsoft Teams je bezplatná.

Povinnou registraci je možné učinit přes odkaz ZDE nejpozději dva dny před konáním akce. Při registraci si prosím vyberte z volných termínů. Do poznámky registračního formuláře uveďte, s jakou organizací a jaký konkrétní záměr byste s námi rádi konzultovali. Po vyplnění registračního formuláře vám bude potvrzena registrace a čas konzultace. Nejpozději den před akcí vám bude zaslán odkaz pro připojení.

V případě plného obsazení, nebo pokud pro vás žádný z nabízených časů není vhodný, je možné se domluvit na individuální konzultaci. Kontaktuje nás na jihlava@czechinvest.org.

Připojené soubory
Pro registraci na akci pokračujte externím registračním odkazem: zde

©2024 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, všechna práva vyhrazena