LABSKÁ HOTELOVÁ ŠKOLA - GASTRONOMICKÁ UČEBNA
Programové období: |
2007-2013 |
Region: |
Pardubický kraj |
Evropský fond: |
ERDF |
Operační program: |
13 ROP NUTS II Severovýchod |
Příjemce: |
Labská hotelová střední odborná škola a Střední odborné učiliště Pardubice s.r.o. |
Registrační číslo: |
CZ.1.13/4.2.00/21.01112 |
Zahájení projektu: |
3. 1. 2011 |
Ukončení projektu: |
30. 11. 2011 |
Téma projektu: |
Podpora podnikatelů
|
Informace o projektu
Předmětem projektu byla rekonstrukce gastronomické učebny a její vybavení přístroji. Jedním z nich je konvektomat, multifunkční kuchyňské zařízení pro pečení, smažení, sušení či ohřev jídel, má v paměti až 250 receptů z vlastních nahraných fotografií a dalších více jak 100 přednastavených. Také se pořídilo zařízení na uchovávání teplých pokrmů ALTO-SHAAM 1200 S, stolní indukční přístroj Griddle-Line používaný jako smažicí deska pro přípravu jídel, indukční sporák Modul-Line na vaření, flambování či opékání. Dále zařízení pro šokové chlazení a mražení CONVOCHILL a ruční strojek na přípravu těstovin. Pro zkvalitnění výuky je nainstalováno moderní audiovizuální zařízení, které umožňuje detailní prezentaci a vytváření záznamů pro další využití.
Proplacené finanční prostředky
|
Výše dotace EU: |
3 661 216,55 Kč |
|
Veřejné zdroje ČR:
|
323 048,00 Kč |
|
Soukromé zdroje: |
801 638,00 Kč |
|
|
Celková částka: |
4 785 903,00 Kč |