Vývoj a zavedení inovací mléčných výrobku s prodlouženou trvanlivostí a s upraveným obsahem složek
Programové období: |
2014-2020 |
Region: |
Plzeňský kraj |
Evropský fond: |
EAFRD |
Operační program: |
Program rozvoje venkova |
Příjemce: |
Mlékárna Stříbro s.r.o. |
Registrační číslo: |
15/001/16220/232/000024/001 |
Zahájení projektu: |
5. 8. 2016 |
Ukončení projektu: |
16. 3. 2018 |
Téma projektu: |
Rozvoj venkova a zemědělství |
Informace o projektu
Hlavním cílem projektu byl návrh receptury nového jogurtu s vysokým obsahem bílkovin a dlouhou trvanlivostí a prodloužení trvanlivosti stávajícího sortimentu jogurtů. Spoluprací s odborným subjektem bylo, na základě laboratorních a poloprovozních pokusů, navrženo složení nového jogurtového výrobku a jeho výrobní postup. Z monitoringu stávajícího stavu výroby byly navrženy úpravy výrobních postupů a odpovídající doplnění výrobní linky potřebnými novými zařízeními.
Schválené finanční prostředky
|
Výše dotace EU: |
13 445 978,00 Kč |
|
Veřejné zdroje ČR:
|
13 717 614,00 Kč |
|
|
Celková částka: |
27 163 592,00 Kč |